RSS

Nieuws

Vacature - accountmanager/relatiebeheerder -maandag 3 december 2018
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager/relatiebeheerder
Luca meubelcombinaties: combineer en creëer -maandag 24 september 2018
Badkamermeubels combineren uit een ruim assortiment sanitair artikelen kan bij Luca Sanitair in vier gemakkelijke stappen. Kies de kraan, opzetwastafel, topblad of meubelwastafel en de daarbij behorende onderkast en u heeft uw ideale badkamermeubel. De perfecte badkamermeubel met uitstraling van Italiaans design is gemakkelijk te combineren met de nieuwe Luca meubelcatalogus; combineer en creëer.
Nieuw: GB Group Italy - badkamermeubelen -zondag 10 juni 2018
Luca Sanitair is sinds kort een samenwerking aangegaan met GB Group Italy om het meubelmerk te distribueren in Nederland. De laatste jaren hebben Luca en GB een goed contact onderhouden en informatie met elkaar uitgewisseld en uiteindelijk heeft dit tot deze samenwerking geleid. Dit is een welkome en betrouwbare aanvulling voor Luca Sanitair om de keuze te verbreden voor het midden- en hoog segment met badkamermeubelen.
Sanitair primeur: Luca Roll-in shower inbouwdouche -donderdag 19 april 2018
De Luca Roll-in shower is dé minimalistische inbouwdouche. Via een soepel draaisysteem verdwijnt de doucheslang in de wand: geen ontsierende slang meer in de designbadkamer.
Nieuw! Luca teak badkamermeubelen -zondag 4 maart 2018
De lijn Luca Wood is op de Nederlandse markt geïntroduceerd als een private label van Luca Sanitair en wordt vervaardigd van hoogwaardig eiken. Luca Wood is een Nederlands fabricaat bestaande uit A1 eiken meubelen. Nieuw in het assortiment van Luca Sanitair zijn badkamermeubelen bestaande uit teakhout in vier verschillende afwerkingen.
Luca Sanitair badkamertrends -dinsdag 5 december 2017
Luca Sanitair heeft het afgelopen jaar het private label assortiment stevig uitgebreid en dit zal in 2018 nog completer worden gemaakt. De Luca private label producten gecombineerd met de DAS radiatoren, Bongio kranen en Globo en Hatria keramiekproducten maken het assortiment compleet. Het afgelopen jaar zijn er een aantal badkamertrends naar voren gekomen vanuit de markt. De meest opvallende trends worden kort toegelicht met voorbeelden van het Luca assortiment.
Luca Multi Meubel - badkamermeubels -maandag 4 september 2017
Luca multi meubel is het nieuwe private label badkamermeubel concept van Luca Sanitair. De meubels en topbladen van multi meubel zijn van Nederlands fabrikaat en snel leverbaar. Er zijn tal van mogelijkheden om een meubel naar eigen wens te combineren met onderkasten, topbladen, meubelwastafels en kleuren. Naast de standaard maten is maatwerk ook mogelijk bij de laden en topbladen met een breedte tussen de 60 en 120 cm.
Globo Docciapietra douchevloeren -zondag 30 juli 2017
Luca Sanitair kan u informeren dat de nieuwe douchevloeren van Globo Docciapietra beschikbaar zijn! De nieuwe Mineralsolid® steenachtige douchevloerserie gelanceerd door Ceramica Globo combineert in één enkel concept de mogelijkheid om uw badkamer aan te passen. Dit komt doordat u uit een breed scala aan maten, mogelijkheden en kleuren kunt kiezen.
Bongio Time2020 kranen -donderdag 25 mei 2017
Het bedrijf Mario Bongio SRL is een 100% Italiaans bedrijf welk zich heeft gespecialiseerd in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer. Eén van de Bongio series is de Time2020. De Time2020 is een complete collectie, geheel gemaakt van roestvrij staal 316. Al deze producten worden binnen Bongio gemaakt door gebruik te maken van de best beschikbare technologie binnen hun supply chain.
Luca Sanitair breidt baden assortiment uit -donderdag 20 april 2017
Nieuw in het assortiment van Luca Sanitair zijn sinds dit jaar een aantal vrijstaande acryl baden, back to wall acryl baden, inbouwbaden en solid surface baden in kleur. Hiermee wordt het assortiment baden nog uitgebreider dan het al was. Italiaans design en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste sleutelwoorden. Tevens heeft Luca Sanitair nu meer aanbod in een bredere prijsrange. De nieuwe solid surface baden in mat zwart en de camoscio kleur (olijfgroen) zijn de meest opvallende verschijningen in het baden assortiment.