RSS

Nieuws

Nieuw! Luca Steel frame badkamermeubels -dinsdag 14 maart 2017
Luca Steel is het nieuwe private label van Luca Sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar. Het materiaal dat gebruikt wordt is 316 RVS met een poedercoat toplaag. Na vele bezoeken aan beurzen van het Luca Sanitair team is deze range badkamermeubels tot uitwerking gebracht. Verschillende maten, vormen en RAL kleuren kunnen gekozen worden. Luca Steel is uitstekend te combineren met de Luca Sanitair topbladen, meubelwastafels, Luca Bagno wastafelbladen en de Luca Wood topbladen en meubels.
Globo Incantho meubellijn -zaterdag 25 februari 2017
Globo komt met een totaal nieuwe meubellijn, genaamd de Incantho collectie. De nieuwe collectie is ontworpen om het hedendaagse karakter van de badkamer te interpreteren met de aanwezigheid van zeer tastbare elementen en afwerking. Het eenvoudige en strakke design van de wastafels combineert perfect met de matte kleuren en betrouwbaarheid van het Globo keramiek. Het gebruik van melamine en metaal bij de Incantho meubels geeft een extra dominant vertoon in de badkamer. De complete meubellijn geeft zeer veel mogelijkheden om te combineren naar ieders wens in de decoratie die past binnen het huishouden door verschillende kleuren, materialen en texturen.
D.A.S. design radiatoren -maandag 31 oktober 2016
Een radiator mag niet ontbreken in de badkamer voor de snelle verwarming van de badkamer en handdoeken. D.A.S, opgericht in 1972 door Mr. Aurelio, heeft zicht gespecialiseerd in het fabriceren van design radiatoren. Kwaliteit, innovatie en design zijn de sleutelwoorden voor D.A.S. Door deze regels in acht te nemen en te houden, levert D.A.S. een product dat u kunt plaatsen in het midden en hoog segment van de markt in radiatoren. De radiatoren worden geproduceerd in Italië in de omgeving van Milaan en groothandel Luca Sanitair biedt als enige deze radiatoren aan in Nederland.
Luca Sanitair acryl, solid surface en mineral stone baden -vrijdag 9 september 2016
Luca Sanitair heeft een zeer uitgebreid assortiment solid surface, mineral stone en acryl baden met verschillende maten en vormen. Het design is 100% Italiaans en van hoogwaardige kwaliteit. Een vrijstaand bad is een echte trend vandaag de dag en kan goed benut worden in niet alleen de badkamer, maar ook in een ruime slaapkamer.
Globo Senzabrida Rimless toiletten -maandag 8 augustus 2016
De nieuwe rimless (zonder spoelrand) SENZABRIDA® toiletten van Globo focussen zich op de waterwegvloeiing vanuit één punt aan de achterkant van het toilet. Dit zorgt voor meer hygiëne en netheid bij de cirkelomtrek van de toiletten. Het water komt rustig en stil in een neerwaartse stroming in de kom en levert een professioneel niveau van waterdoorstroming zonder enige waterverspilling. Globo gebruikt met het rimless aspect de nieuwste techniek op het gebied van toiletten waarbij er geen water over de rand komt.
Bongio Noviteiten bij Luca Sanitair -donderdag 4 augustus 2016
Het bedrijf Mario Bongio SRL is een 100% Italiaans bedrijf welk zich heeft gespecialiseerd in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer. Bongio komt met een aantal noviteiten op de markt die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De nieuwe Bongio kranen met installatiebrug en de nieuwe Time2020 wastafelmengkraan passen goed in de badkamer, net zoals de nieuwe commerciële Bongio shower sets. Daarnaast heeft Bongio nog de unieke Switch2O met een totaal vernieuwde technologie voor in de keuken.
Nieuw: Luca Bagno - Hi-Macs meubels -dinsdag 24 mei 2016
Naast de private labels Luca Sanitair en Luca Wood brengt Luca Sanitair nog een eigen label op de markt, genaamd ‘Luca Bagno’. De serie Luca Bagno bestaat uit verschillende meubels van Hi-Macs, een nieuw soort Solid Surface materiaal. Luca Sanitair heeft met Hi-Macs een nieuw materiaal in het assortiment waar veel maatwerk meubels mee te maken zijn in verschillende combinaties.
Keramiek in kleur -maandag 11 april 2016
Keramiek is een belangrijk onderdeel in het interieur van een badkamer. Meestal kiest men om met de standaard kleuren glans of mat wit te werken. Wat men vaak niet weet is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn door met kleur te werken. Daarom biedt groothandel Luca Sanitair de Italiaanse design merken Globo en Galassia aan waar sinds kort veel met kleuren gewerkt wordt om zo de mogelijkheden te vergroten.
Bongio kranen kleurenassortiment -woensdag 16 maart 2016
Een grote verscheidenheid aan kleuren heeft fabrikant Bongio voor de kranen serie in haar assortiment. Dit geeft enorm veel creatieve mogelijkheden binnen het interieurontwerp van een badkamer. Bongio heeft niet alleen de standaard kleuren chroom en geborsteld nikkel, maar nog veel meer klassieke en trendy kleuren.
Nieuw! Ceramica Globo serie -zaterdag 6 februari 2016
Met het Italiaanse bedrijf Ceramica Globo gevestigd in Castel Sant’Elia, Italië heeft Luca Sanitair nog een leverancier gevonden in keramisch sanitair. Vanaf medio maart 2016 gaat Luca Sanitair het merk Globo voeren in haar assortiment. Sinds 1980 is Globo zeer succesvol bezig in de badkamerbranche binnen Italië en zeker ook internationaal.